-10%

Gheda superpremium hrana za pse

hrana za pse superpremium

Visokokakovostna senzorična izkušnja

Dajte svojemu psu edinstven in neustavljiv okus mesa in tudi vi boste začutili njegove prijetne vonjave.

kakovostna hrana za pse gheda

Okusnost in varnost živil

Etična zaveza je, da se ne zatečemo k škodljivim trikom, da bi povečali okus na račun zdravja psa. Izdelki iz te serije se odlikujejo po zelo dobrem okusu, vendar brez uporabe umetnih arom. Okusne note, ki jih sproščajo granule, so posledica kombinacije sestavin in načina priprave, ki so ga razvili v “kuhinjah” Gheda petfood.

Koncept prvega razreda

Prehranski profil je “prvovrsten”, saj je nad povprečjem živil za hišne živali na trgu, tako s prehranskega kot fiziološkega vidika. Ta prvovrstni koncept temelji na prepoznavnih elementih, ki so: živalske beljakovine kot prva sestavina, za katere so značilne izbrane vrste; prisotnost belega sirka kot alternativnega žita; posebni prehranski elementi za fiziologijo hišnega ljubljenčka.

gheda pasja hrana regular

Regular

Za normalno fiziološko delovanje sta potrebna jod in vitamin B6, ki sta osnova presnove. Jod je sestavni del ščitničnih hormonov, ki so pomembni regulatorji celičnih reakcij. Vitamin B6 je del glukoneogeneze v hormonski modulaciji in izražanju genov kot osnove življenja.

gheda pasja hrana sensetive

Sensitive

Občutljivost je značilna za kožo, ki je kot pregrada izpostavljena zunanjemu okolju. Vitamin A skrbi za obnavljanje celic. Biotin spodbuja homeostazo kože in dlake. Cink je bistvenega pomena za hitro delitev kožnih celic. Baker prispeva k nastanku pigmenta, ki obarva lase.

hrana za srednje pasme psov

Srednje pasme

Srednje veliki psi so uravnoteženi in imajo redno porabo kalorij, so bolj dovzetni za spremembe glede na stopnjo aktivnosti, zato je zanje pomembno vzdrževanje telesne teže. Večino časa preživijo na prostem, zato je treba ohraniti njihovo imunsko zaščito pred okoljskim stresom. Zagotovite jim pravo prehransko ravnovesje, da ohranijo mišično maso glede na opravljeno dejavnost. Zaradi antioksidativnih vitaminov in selena bo mogoče spodbujati tudi njihovo naravno obrambo.

hrana za velike pasme psov

Velike pasme

Psi velikih pasem imajo anabolično presnovo, zaradi česar imajo manjše potrebe po kalorijah, zato je treba preprečiti povečanje njihove telesne teže. Poleg tega imajo zaradi svoje velikosti obremenjene sklepe. Pogoste so srčne predispozicije, zlasti pri nekaterih posebnih pasmah. Z nadzorovanjem vnosa maščob preprečite povečanje telesne teže.Zahvaljujoč kondoprotektivnim snovem in taurinu ter ob odsotnosti posebnih patologij lahko ohranite zdrave sklepe in srce.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!