-10%

Kakovostna hrana za mačke

kakovostna hrana za macke

Hrana za mačke Taste of the Wild je je primerna za mačke vseh starosti in pomaga pri vzdrževanju dobrega imunskega in prebavnega sistema. Vsi izdelki so znižani za 22%.

Taste of the wild Canyon river hrana za mačke

Katera mačka si ne želi okusa ribje večerje? Hrana je narejen iz postrvi in lososa z okusom dima, edini vir živalskih beljakovin v tem receptu pa so ribe, zato je lahko dobra izbira za mačke z alergijami ali občutljivostjo na hrano. Zelenjava in sadje, polna hranilnih snovi, vsebuje antioksidante, ki pomagajo vzdrževati zdrav imunski sistem in splošno vitalnost.

Taste of the wild Rocky mountain za mačke

42 % beljakovin poskrbi, da je ta recept poln energije, bogate s hranili, za mačke vseh starosti. Edinstvena kombinacija pečene dimljene divjačine in lososa vaši mački zagotavlja ustrezne beljakovine, ki so ključne za vitko in zdravo telo. To beljakovinsko mešanico kombiniramo s stročnicami, zelenjavo, sadjem in skrbno izbranimi sestavinami, da zagotovimo uravnoteženo prehrano in okus, po katerem mačke hrepenijo.

Taste of the Wild Lowland creek za mačke

Prepelica in raca, ki ne živita v kletkah, sta dobro prebavljivi beljakovini, zato je ta recept odlična prehrana za mačke, ki si želijo perutnine. Hrana za mačke za vse življenjske faze Lowland Creek vsebuje probiotike, specifične za posamezne vrste, ki podpirajo prebavo in imunski sistem, taurin za zdravo srce in oči ter antioksidante iz zelenjave, stročnic in sadja za splošno dobro počutje.

Prednosti hrane za mačke Taste of the Wild

Vsebuje probiotike, ki skrbijo za prebavni in imunski sistem, ki sta ključnega pomena za splošno zdravje vašega hišnega ljubljenčka.
Patentirani probiotiki Viables so razviti posebej za mačke in so dodani po postopku kuhanja, da se zagotovi njihova vitalnost.

Uravnotežena vsebnost omega-6 in omega-3 maščobnih kislin skupaj skrbi za zdravo kožo in sijočo dlako.

Taurin, ki je ključna aminokislina je koristna za vse mačke in pomaga ohranjati zdravo srce in oči.

Vsebuje različne vrste sadja in zelenjave, vključno s sladkim krompirjem, paradižnikom, borovnicami in malinami, zagotavljajo hranila,
ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju vaše mačke, medtem ko zajamčena vsebnost cinka,selena in vitamina E podpira imunski sistem.

Hrana je primerna za mačke vseh starosti. Oblikovana je tako, da izpolnjuje prehranske potrebe vaše mačke v vseh življenjskih fazah, od mucka do starejše mačke.

Pogosto zastavljena vprašanja.

Kako preidem na drugo hrano?

Priporočamo postopen prehod v obdobju 7-10 dni. To lahko storite tako, da začnete s 25 % priporočenega odmerka nove hrane, ki jo 2-3 dni mešate s 75 % priporočenega odmerka trenutne prehrane. Nato 2-3 dni po 50 % vsake od njih, nato 2-3 dni 75 % nove in 25 % sedanje hrane, preden začnemo v celoti krmiti z novo hrano.

Kaj so probiotiki in kako pomagajo mojemu hišnemu ljubljenčku?

Tako kot ljudje imajo tudi domače živali v svojem prebavnem sistemu “dobre” in “slabe” bakterije. Probiotiki pomagajo ohranjati ravnovesje v prebavnem sistemu, saj zavirajo slabe bakterije in pomagajo telesu razgraditi hrano ter učinkoviteje razporediti hranila. Pomagajo tudi pri vzdrževanju zdravega imunskega sistema. Mačji recepti so obogateni s probiotiki Viables®.

Kako naj shranjujem suho hrano svojega hišnega ljubljenčka?

Priporočljivo je, da hrano hranite v originalni embalaži, da bi imeli pri roki pomembne informacije, če bi imeli težave, nujne primere ali vprašanja za proizvajalca. Celotno vrečko lahko shranite tudi v zaprti posodi. Hrano je treba hraniti na hladnem in suhem mestu, saj lahko prekomerna toplota ali vlaga povzročita razgradnjo hranilnih snovi.

Ali lahko hranimo suhe granule po enem receptu in konzerve po drugem?

Da. Veliko hišnih ljubljenčkov uživa v raznolikosti, ki jo dobijo, če jih hranite po več receptih. Če hranite mokro in suho hrano, spremljajte količino kalorij, da ne boste pretiravali s hranjenjem.

Od kod prihaja meso, ki je v hrani za mačke?

Meso v hrani Taste of the Wild prihaja iz različnih virov, odvisno od vrste mesa. Vse meso je izbrano tako, da ustreza našim natančnim specifikacijam recepta ter je pregledano in odobreno s strani USDA. Redno preizkušamo in spremljamo svoje proizvodne postopke ter tesno sodelujemo z našimi dobavnimi verigami, da bi potrdili varnost sestavin. Naši dobavitelji sestavin so odobreni v postopku, ki je namenjen potrjevanju zavez glede varnosti živil in kakovosti sestavin. Lahko ste prepričani, da smo zavezani varnosti in kakovosti izdelkov ter upoštevamo stroge protokole za varnost hrane.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!