-10%

Monge gift priboljški za pse

Za boljšo odpornost – Immunity support

Monge Gift Immunity Support Dog so vrhunski priboljški za odrasle pse, zasnovani za podporo imunskemu sistemu. Vsebujejo sušeno zajčje meso, ki je visoko prebavljiv in hranljiv vir beljakovin. Formula je obogatena z beta-glukani za krepitev obrambnega sistema vašega psa in z mešanico vitaminov za vsakodnevno vitalnost in dobro počutje. Brez umetnih barvil in konzervansov, Monge Gift Immunity Support zagotavlja naraven in zdrav priboljšek za vašega ljubljenčka.

Za boljšo kožo – Skin support

Monge Gift Skin Support Dog so vrhunski priboljški za odrasle pse, zasnovani za podporo zdravi koži in sijoči dlaki. Vsebujejo sveže meso, vključno z lososom, ki je visoko prebavljiv in hranljiv vir beljakovin, ter aloe vero ali brusnicami, ki krepta kožno bariero. Formula je obogatena s kvasovkami za sijočo in gosto dlako ter z mešanico vitaminov za vsakodnevno vitalnost in dobro počutje. Brez umetnih barvil in konzervansov, Monge Gift Skin Support zagotavlja naraven in zdrav prigrizek za vašega ljubljenčka.

Za boljšo prebavo – Sensitive Digestion

Monge Gift Sensitive Digestion Dog Treats so vrhunski priboljški za pse, zasnovani za podporo zdravi prebavi. Vsebujejo lahko prebavljive sestavine, vključno s svežim mesom in rižem, ki sta nežna do prebavnega sistema vašega psa. Formula je obogatena s prebiotiki, kot sta inulin in MOS, ki podpirajo zdravo črevesno floro, ter z mešanico vitaminov za vsakodnevno vitalnost in dobro počutje. Brez umetnih barvil in konzervansov, Monge Gift Sensitive Digestion zagotavlja naraven in zdrav prigrizek za vašega ljubljenčka.

Za boljšo Gibčnost – Mobility support

Monge Gift Mobility Support Dog so vrhunski priboljški za pse, zasnovani za podporo zdravim sklepom in gibljivosti. Vsebujejo visok delež svežega mesa in dragocenih sestavin, kot sta glukozamin in hondroitin, ki pomagata ohranjati zdrave sklepe. Formula je obogatena z omega-3 maščobnimi kislinami, ki prispevajo k zmanjšanju vnetij, ter z mešanico vitaminov za vsakodnevno vitalnost in dobro počutje. Brez umetnih barvil in konzervansov, Monge Gift Mobility Support zagotavlja naraven in zdrav prigrizek za vašega ljubljenčka.

Za mladiče

Monge Gift Puppy so izjemni priboljški za mladiče, zasnovani za podporo zdravemu razvoju in vitalnosti. Izdelani z visokim deležem svežega mesa in dragocenih sestavin, kot so esencialne beljakovine in vitamini, ki podpirajo rast in moč. Dodani so tudi probiotiki, ki spodbujajo zdravje prebavnega sistema, ter antioksidanti za krepitev imunskega sistema. Vsak grižljaj je popolnoma naraven, brez umetnih dodatkov, kar omogoča vašemu mladiču okusen in hranljiv prigrizek za vsak dan.

Priboljški za treniranje

Vas zanimajo priboljški za mačke? Preverite tukaj.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!