-10%

Pasji pribiljški

AKCIJA 2+1 GRATIS. Izkoristite ugodno ponudbo ZELO kakovostnih priboljškov za psa.

Prihribljški za pse v obliki hrane so izjemno priljubljen način nagrajevanja in motiviranja psov med treningom ali igro. Te okusne poslastice so na voljo v različnih oblikah, okusih in velikostih ter so narejene iz kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo hranljivost in varnost za vašega ljubljenčka.

Pribiljški za pse niso samo okusni, ampak imajo tudi številne prednosti. Uporabljajo se kot nagrada za dobro vedenje, kar pomaga pri pozitivnem utrjevanju vedenja in treningu. Prav tako lahko pomagajo pri gradnji vezi med lastnikom in psom, saj se pes nauči povezovati nagrade s pozitivnimi interakcijami.

Na trgu je veliko vrst pribiljškov za pse, od naravnih do specializiranih. Naravni pribiljški so pogosto narejeni iz surovega mesa, rib ali zelenjave, brez dodanih konzervansov ali umetnih barvil. Specializirani pribiljški pa lahko vsebujejo dodatke, kot so vitamini, minerali ali probiotiki, ki podpirajo specifične zdravstvene potrebe psa, kot so zdrave sklepe, koža ali prebava.

Pri izbiri pribiljškov za pse je pomembno upoštevati prehranske potrebe in morebitne alergije vašega psa. Izogibajte se pribiljškom, ki vsebujejo veliko sladkorja, soli ali umetnih dodatkov, saj lahko negativno vplivajo na zdravje vašega psa. Namesto tega izberite pribiljške, ki so narejeni iz kakovostnih in naravnih sestavin, da zagotovite, da bo vaš pes dobil najboljše možne nagrade.

Redna uporaba pribiljškov v zmernih količinah je odlična za motivacijo in nagrajevanje psa, vendar pa je pomembno, da jih vključite v uravnoteženo prehrano, da preprečite prekomerno telesno težo. S pravilno izbiro in uporabo pribiljškov boste svojemu psu zagotovili srečno, zdravo in nagrajeno življenje.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!