-10%

Hladno stiskana hrana za pse KUDO

BREZPLAČNA dostava za velike vreče in DODATNE 3% pri nakupu nad 30€.

Za ODRASLE pse SREDNJIH in VELIKIH pasem

Za ODRASLE pse MALIH pasem

Za MLADIČE in STAREJŠE pse

Kaj je hladno stiskana hrana Kudo?

Zakaj je hladno stiskana hrana boljša od ostalih?

Hladno stiskana hrana za pse Kudo narejena v družinskem podjetju, ki za vaše ljubljenčke pripravlja hladno stiskano hrano za pse. Družinsko podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami v mednarodni kmetijski prehranski verigi in z močnimi odnosi z lokalnimi kmeti iz Donavske regije na trg pripelje pasjo hrano najboljše kakovosti.

Hladno stiskana hrana za pse Kudo je narejena brez krompirja. Samo meso, zelenjava in zelišča, in to je vse. Ideja je v tem, da bi s prebavnim sistemom ravnali tako, kot bi in je ravnala narava že tisočletja.

54 piscanca
Hladno stiskana hrana ima velik % mesnega deleža

Velikost peletov pri hladno stiskani hrani

Hladno stiskana hrana za male pasme
Hladno stiskana hrana za male pasme
Hladno stiskana hrana za velike pasme
Hladno stiskana hrana za srednje/velike pasme

Velikost pelet pri hladnostiskani hrani za pse je ključnega pomena za zdravje in dobro počutje vašega ljubljenčka. Hladnostiskana hrana je narejena pri nižjih temperaturah, kar ohranja več hranil in naravnih okusov v peletih. Manjši peleti so idealni za manjše pasme psov ali mladiče, saj so lažje za žvečenje in prebavo. Večji peleti so primerni za večje pasme, saj spodbujajo daljše žvečenje, kar je koristno za zobno higieno. Pravilna velikost pelet zagotavlja optimalno uživanje hrane, zmanjšuje tveganje za zadušitev in podpira splošno zdravje vašega psa. Izbira prave velikosti pelet je pomemben del uravnotežene prehrane.

Zakaj je hladno stiskana hrana Kudo najboljša za vašega psa?

Hladno stisnjena tehnologija ohranja večino bistvenih hranil zaradi nizke temperature obdelave

Zakaj je hladno stiskana hrana Kudo boljša za vašega ljubljenega hišnega ljubljenčka? Odgovor je preprost: kljub tržnemu povpraševanju po hitrejši in učinkovitejši proizvodnji smo se odločili slediti bolj naravnemu, pogosto manj donosnemu postopku. Hrana za hišne ljubljenčke Kudo je narejena v skladu z edinstveno tehnologijo hladnega stiskanja, ki je že znana v industriji. Hladno stiskanje je tehnologija, ki ohranja večino bistvenih hranil, saj se tako izogne pregrevanju ali pasterizaciji, kar zagotavlja boljše prehranjevanje, prebavo in absorpcijo hranil. Podjetje Danube Petfoods je družinsko organizirano podjetje, zato je naša politika stroga: hladno stiskana, a srčna.

Recept za najboljše sestavine: meso vrhunske kakovosti, izbrana zelenjava in zdrava zelišča.

Sestavine nadzorovanega izvora, od zaupanja vrednih kmetov s hrano bogate podonavske regije Donavo, najmogočnejšo evropsko reko, že tisočletja dobro poznajo tradicionalno rodovitni bregovi, okoli katerih danes gojijo in obirajo sestavine za pasjo hrano Kudo.

Od Alp do Črnega morja je v okolju Podonavje dom nekaterih najbolj redkih vrst v Evropi in je bogato z biotsko raznovrstnostjo s tisočletno tradicijo v kmetijstvu in sorodnih kulturah. Sodobna tehnologija, ki temelji na brezčasni naravi – prihodnost Podonavja je bogata in ponosni smo, da smo edinstveno podjetje na področju, kjer skrbno izdelujejo naš izdelek.

Katero vrsto hladnostiskane hrane za pse vam ponujamo

brikitirana hrana v primerjavi s hladno stiskano hrano
 • za MLADIČE srednje in velike pasme z puranom in raco
 • za ODRASLE pse srednje in velike pasme z jadransko ribo, jagnjetino in rdečim mesom
 • za ODRASLE pse malih pasem z jadransko ribo, jagnjetino, puranom/raco in rdečim mesom
 • za STAREJŠE pse z puranom in raco
 • ALL BREEDS – za pse vseh pasem z piščancem

Prednosti hladnostiskane hrane za pse

Trajnost

Hrana za hišne ljubljenčke Kudo je bila narejena z idejo o pristni kakovosti in skrbno izbranih sestavin.

Kudo

Vizija, h kateri si prizadevamo, je dolgoročna. Medtem ko ustvarjamo za današnji čas, delamo za generacije, ki prihajajo, jim puščamo nekaj trdnega in trajnostnega. To pomeni, da nikoli ne bomo porušili ravnovesja znotraj naravnih virov in bomo spoštovali proces okrevanja. Z izbiro sestavin na bližnji kmetiji zmanjšamo tudi onesnaževanje in zmanjšamo neželene emisije CO2, ki so stranski produkt prevoza.

Postopek hladnega stiskanja ne ohranja samo bistvene narave sestavine, temveč tudi porabi veliko manj energije kot postopek iztiskanja. Poleg tega nižje temperature, ki se uporabljajo za pridelavo hrane, tudi zmanjšajo izgubo energije. Zato verjamemo, da je hladno stiskanje tehnologija prihodnosti v industriji hrane za hišne ljubljenčke. In zato se ljudje v KUDO v celoti posvečajo izdelku – to počnemo danes, tako bomo nadaljevali tudi v prihodnjih dneh.

Narava. izkazujemo ji spoštovanje in si sposodimo sestavine

Sprejmite tempo narave: njena skrivnost je potrpljenje. Potrebovali smo nekaj časa in trdega dela, da smo tehnologijo hladnega stiskanja optimizirali in jo naredili unikatno, prilagojeno samo uporabnikom  pasje hrane Kudo. Na desetine ducatov različnih receptov, poskusnih formul, na stotine mikro sprememb in veliko strasti, da kar najbolje izkoristimo tehnologijo hladnega stiskanja in ustvarimo hrano za pse Kudo. Strast nas je naredila potrpežljive, tako kot narava, pri kateri si sposodimo sestavine.

Testiranje na živalih

Z domačimi ljubljenčki smo prijatelji, ne samo proizvajalci izdelkov. Strogo smo proti nasilnemu ravnanju nad hišnimi ljubljenčki in zadrževanje živali v kletkah za testiranje hrane.

Test, ki ga opravljamo, je domač, z našimi hišnimi ljubljenčki in hišnimi ljubljenčki izbranih strank. To je še en razlog za zagotavljanje kakovosti našega izdelka. V to smo zelo prepričani, saj ga preizkušamo na svojih hišnih ljubljenčkih.

Živali jedo samo končne izdelke, ki so prehransko popolni in izpolnjujejo naše standarde KUDO, posameznih sestavin ne testiramo na živalih.

Naše živali so zanje v prijaznih prostorih, zato lahko tečejo in se igrajo. Naš veterinar nudi oskrbo in zdravstveni nadzor vseh hišnih ljubljenčkov.

Na koncu je ključno, da živali prejmejo ljubezen in skrb, ki si jo zaslužijo, to je dolgoročna zaveza Kudo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Zakaj so briketi različne dolžine in velikosti?

V postopku hladnega stiskanja se drobci neenakomerno lomijo in ne morejo biti enake velikosti. Vendar ta postopek omogoča nizke temperature in ohranja več hranil, kar je naša prednostna naloga. Naš poudarek je bolj na kakovosti in sestavi hrane kot na zunanjem videzu izdelka.

Ali so sestavine uvožene iz drugih kontinentov?

Ne. Uporabljamo meso, zelenjavo in zelišča od bližnjih dobaviteljev v regiji (Podonavje). Prevozom iz oddaljenih držav se izogibamo. Sestavine Kudo so vedno sveže in polne vseh hranljivih in pomembnih sestavin – čim bližje njihovemu naravnemu stanju.

Zakaj je na dnu vreče prah?

V tehnologiji hladnega stiskanja ne uporabljamo umetnih sestavin za vezavo hranil. Manjši del izdelka je zdrobljen, zato se spremeni v prah, ki ga najdete na dnu vreče, ima enako visoko hranilno vrednost in ga lahko uporabiti za obrok. Zmešate ga s toplo vodo in pripravite okusen preliv za obrok vašega ljubljenčka!

Kaj je najboljši način za shranjevanje hladno stiskane hrane?

Pasjo hrano Kudo hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Kako dolgo so lahko vreče hladno stiskane hrane v hladnem in suhem prostoru?

Po odprtju vrečke lahko hrano hranite od štiri do šest tednov. Vedno se prepričajte, da je vrečka pravilno zaprta, ali hrano hranite v posodi za živila.

Ali je hladno stiskana hrana Kudo primerna za starejše pse?

Ja, bi. Hrana izdelana s tehnologijo hladnega stiskanja, omogoča enostavno prebavo (zelo pomembno za starejše pse) in ponuja sestavine visoke kakovosti v naravni obliki, hkrati pa krepi imunski sistem in splošno zdravje vašega ljubljenčka.u003cbru003ePsu obvezno dnevno omogočite dostop do sveže in čiste vodeu003cbru003eBrez rastnih hormonov ali antibiotikov, brez umetnih arom, barvil ali konzervansov.u003cbru003eKoličina hrane, ki jo potrebuje vaš pes, je odvisna od velikosti, starosti, stopnje aktivnosti in okolja.u003cbru003eZa starejše pse priporočano: u003ca href=u0022https://4tace.si/hladno-stiskana-hrana-za-pse/kudo-s-puranom-in-raco-za-starejse-pse-in-pse-s-prekomerno-telesno-tezo/u0022 class=u0022rank-math-linku0022u003eKudo s puranom in raco za starejše pseu003c/au003e in pse s prekomerno telesno težou003cbru003e

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
 • Želite dodatne informacije o izdelku ?
 • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
 • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

 • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
 • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
 • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!