-10%

Taste of the Wild hrana za pse

BREZPLAČNA dostava za velike vreče

Vaz zanimajo tudi mokra hrana?

Taste of the Wild je blagovna znamka hrane za pse, ki psom ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genski zapis. Omogoča vam, da svojim ljubljenčkom ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, kakršno bi našli v divjini.

Psi so naši sopotniki že tisočletja. Kljub udomačitvi pa so naši štirinožni prijatelji obdržali DNK, ki je v določeni meri še vedno podoben genetskemu zapisu volkov. Le-ta jim med drugim narekuje, da mora njihova prehrana še vedno vsebovati dovolj velik delež beljakovin živalskega izvora.

Taste of the Wild je ameriška hrana ultra premium ranga, kar je garancija najvišje kakovosti.  Vsebuje sadje in zelenjavo, naravne antioksidante, optimalno razmerje Omega esencialnih maščobnih kislin in je brez koruze, soje ali stranskih proizvodov.

Prednosti hrane:

 • Hrana izpolnjuje priporočene hranilne profile AAFCO (Ameriško združenje za nadzor živalske hrane).
 • Hrana vsebuje visok delež lahko prebavljivega mesa. Meso je slastno pečeno ali dimljeno.
 • Posebne napredne probiotične in prebiotične kulture, ki so posebej prilagojene pasjemu (K9 Strain probiotiki).Garantirajo 175 milijonov probiotikov na vsak kilogram hrane, kar redno preverjajo s strogimi testiranji.
 • Naravni antioksidanti v svežem sadju in zelenjavi imajo visoko vsebnost cinka, vitamina E in selena, ki podpirajo dober odziv imunskega sistema.
 • NE vsebuje žit (Grain Free)
 • Posušen koren cikorije: cikorija je znana po svojih blagodejnih vplivi na prebavni trakt.
 • Primerna je tudi za bolj občutljive pse
 • Hrana vsebuje le izbrane sestavine, ki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine in dragocene maščobne kisline.
 • Prečiščena voda: voda, uporabljena za proizvodnjo hrane Taste of the Wild je prečiščena s procesom reverzne osmoze, ki ga uporabljajo tudi v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov, ki iz nje odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije. Rezultat je prečiščena voda, ki se v obliki pare uporablja v proizvodnji hrane Taste of the Wild.

Vsi izdelki so sestavljeni tako, da zadostujejo specifičnim potrebam vašega ljubljenca. V hrani uporabljene sestavine ugodno vplivajo na zdravje vašega ljubljenčka. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših:

 • Unikatni viri mesa, kot je bizon, divja perjad, divjačina, merjasec in drugi.
 • Sveža sadje in zelenjava, ki zagotavljata zadosten vnos antioksidantov, cinka, vitamina E in selena.
 • Borovnice in maline: vsebujejo veliko antioksidantov, ki varujejo telo vaše živali pred prostimi radikali
 • Minerali: za boljšo absorpcijo v prebavnem traktu.
 • DHA kislina: pridobljena iz lososovega olja. DHA je maščobna kislina, ki pomaga pri razvoju možganov in oči pri mladičih.
taste of the wild hrana za pse
Taste of the wild hrana za pse

Pogosta vprašanja

Ali lahko hranim pasjega mladiča s Taste of the Wild?

Imamo dve odlični hrani primerni za mladičke (High Prairie Puppy in Pacific Stream Puppy) Poleg tega lahko svoje mladiče hranite tudi z katerokoli hrano primerno za vsa starostna obdobja, ki je razvita za prehranske potrebe psov vseh starosti od maldiča do seniorja. Hrana za mladiče in hrana primerna za vse starosti psa vsebujejo določena hranila kot je dodana DHA kislina, ki doprinaša k boljšemu razvoju oči in možganov. Ta formula hrane pomaga vašemu psičku, da zraste v vsem svojem potencialu. Hrane, ki so primerne za vsa starostna obdobja so tudi:
Taste Of The Wild Pine Forest z divjačino,
Taste Of The Wild SIERRA MOUNTAIN z jagnjetino in
Taste of the Wild SOUTHWEST CANYON z divjim prašičem

Ali imate hrano za pse majhnih pasem?

Taste of the Wild Appalachian Valley z divjačino je narejena posebej za pse majhnih pase. Briketi so manjši in polni energije z veliko vsebnostjo beljakovin in maščob. Za mladiče majhnih pasem priporočamo formuli hrane za mladiče, ki imajo prav tako manjše brikete ali katerokoli od hran primernih za vse starosti psa. High Prairie Puppy in Pacific Stream Puppy ali katerokoli hrano primerno za vse starostne skupine.

Ali imate formulo za pse velikih pasem?

Čeprav formula posebej za velike pasme ne obstaja vse formule zadoščajo prehranskim potrebam odraslih psov velikih pasem. Za mladiče večjih pasem zadoščajo katerekoli of formul posebej za mladiče ali pa formula primerna za vse starosti psa.

Kakšna je velikost in oblika briketov?

Briketi v hrani za odrasle pse in v hrani, ki je primerna za vse starosti so okrogli ploščati disk in s premerom kovanca – drobiža. Briketi v hrani za mladiče, pa so v obliki valja in v velikosti radirke na koncu svinčnika.

Kakšna je konsistenca vaših formul v pločevinkah in ali so kosi v pločevinkah čisto meso?

Kosi v pločevinkah so kombinacija mesa, zelenjave, vitaminov in mineralov. Vse to je kombinirano v omaki, da ima vaš pes hranljiv obrok.

Koliko hrane naj dam svojemu ljubljenčku?

Vodniki za hranjenje so navedeni na hrbtni strani vsakega pakiranja. Količine hranjenja lahko prilagodite starosti, pasmi in stopnji aktivnosti vašega ljubljenčka.

Kako pogosto naj hranim svojega ljubljenčka

Pogostost hranjenja hišnega ljubljenčka je odvisna od osebnih želja, odvisna pa je tudi od starosti in življenjskega sloga vašega ljubljenčka.
– Psički, mlajši od 4 mesecev, 3-4 obroke na dan
– Psički, stari od 4 do 6 mesecev, 2-3 obroke na dan
– Psički, stari 6 mesecev in več, dva obroka na dan.
Za majhne pasme mladičkov, priporočamo hranjenje 3-4 obrokov na dan do 10. do 12. meseca starosti. Za velike pasme psov NE priporočamo hranjenja z enim obrokom na dan – nevarnost torzije želodca. Prav tako je težje spremljati prehranjevalne navade.

Kdaj naj zamenjam na hrano za odrasle pse?

Kot splošno vodilo priporočamo prehod mladičev na odraslo hrano pri starosti približno 10–12 mesecev. Za velike pasme je primeren čas za prehod na odraslo hrano med 12. in 18. mesecem starosti. Če pa hranite formulo za vsa starosta nodobja – All Life Stages, lahko vaš pes nadaljuje z enako hrano neomejeno dolgo.

Kako naredim prehod s hrano?

Priporočamo postopen prehod med formulami v obdobju 7–10 dni. To lahko storite tako, da 2-3 dni začnete s 25% priporočenega obroka nove hrane, pomešanega s 75% priporočenega dela trenutne prehrane. Nato 50% vsakega 2-3 dni, nato pa 75% novega s 25% trenutnega 2-3 dni, preden popolnoma hranite z novo hrano.

Ali lahko manjam med okusi?

Številni hišni ljubljenčki uživajo več kot en okus. Da bi se izognili prebavnim motnjam, priporočamo, da rotacijo omejite na dva okusa in postopoma prehajate iz enega okusa na drugega – prehod naj traja 7-10dni.

Ali lahko hranim psa s suho hrano enega okusa in mokro druge?

Da. Številni hišni ljubljenčki uživajo v raznolikosti, ki jo dobijo, ko jih hranite z več kot enim okusom. Če hranite mokro in suho hrano, pazite, da spremljate kalorije, da se ne boste prehranjevali.

Kaj je razlika med hrano primerno za vse starosti (All Life Stages) in formulo za odrasle pse?

Formula All Life Stages ustreza prehranskim potrebam psov ali mačk vseh starosti in v vseh življenjskih obdobjih, od mladička do starejšega. Hrana za odrasle pse izpolnjuje samo prehranske potrebe odraslih psov.

Sestavine

Kaj so probiotiki in kako pomagajo mojemu hišnemu ljubljenčku?

Tako kot ljudje imajo tudi psi in mačke v svojih prebavnih sistemih “dobre” in “slabe” bakterije. Probiotiki pomagajo ohranjati ravnovesje v prebavnem sistemu tako, da zavirajo slabe bakterije in pomagajo telesu razgraditi hrano in učinkoviteje razdeliti hranila. Pomagajo tudi pri podpori zdravega imunskega sistema.

Ali je Taste of the wild obsevan – tehnologija s katero se podaljša rok uporabe?

Pri proizvodnji hrane Taste of the wild NE uporabljamo tehnologije obsevan.

Ali hrana vsebuje etoksikin?

Vse sestavine dobimo pri prodajalcih, ki ne uporabljajo etoksikina.

Ali hrana Taste of the wild vsebuje umetna barvila, arome ali konzervanse?

V naše formule niso dodana nobena umetna barvila, arome ali konzervansi.

Od kod prihaja vaše meso?

Meso v Taste of the wild prihaja iz različnih virov, odvisno od vrste mesa. Vse naše meso je izbrano, da ustreza našim natančnim specifikacijam receptov, in je USDA pregledano in odobreno. Poleg tega je meso certificirano brez antibiotikov. Redno testiramo in spremljamo naše proizvodne procese ter tesno sodelujemo z našimi dobavnimi verigami, da potrdimo varnost sestavin. Naši dobavitelji sestavin so odobreni s postopkom za potrditev zavez glede varnosti hrane in kakovosti sestavin. Lahko ste prepričani, da smo zavezani varnosti in kakovosti izdelkov ter da spoštujemo stroge protokole o varnosti hrane.

Ali je hrana odobrena s strani USDA (ameriški oddelek za agrikulturo)?

Vedite, da so naši dobavitelji mesa pregledani in odobreni od USDA. Redno testiramo in spremljamo naše proizvodne procese ter tesno sodelujemo z našimi dobavnimi verigami, da potrdimo varnost sestavin. Naši dobavitelji sestavin so odobreni s postopkom za potrditev zavez glede varnosti hrane in kakovosti sestavin. Lahko ste prepričani, da smo zavezani varnosti in kakovosti izdelkov ter da spoštujemo stroge protokole o varnosti hrane.

Kako naj shranim suho hrano svojega ljubljenčka?

Priporočen način shranjevanja je, da hrano hranite v originalni embalaži, da boste imeli ključne informacije pri roki, če imate težave, nujne primere ali vprašanje za proizvajalca. Celotno vrečko lahko shranite tudi v zaprti posodi. Hrano hranite na hladnem in suhem, saj lahko odvečna toplota ali vlaga povzroči, da se hranila razgradijo.

Kako dolgo po odprtju bo hrana ostala sveža?

Pri naših suhih formulah bo hrana ostala sveža do datuma »Best By« (najboljše do), ki ga najdete v okencu s proizvodno kodo. Za zagotovitev svežine priporočamo, da hrano hranite v posodi na hladnem in suhem. Preden izpraznite vrečko v posodo, si zapišite datum »Best By«, da boste vedeli, koliko časa imate za porabo hrane. Za naše formule v pločevinkah ne priporočamo, da pustite odprto pločevinko več kot 30 minut. Delno pojedene pločevinke je treba pokriti ali spraviti v nepredušno zaprto posodo v hladilniku in hraniti največ tri dni po odprtju.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
 • Želite dodatne informacije o izdelku ?
 • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
 • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

 • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
 • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
 • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!