-10%

Prehranska dopolnila

5 RAZLOGOV ZA UPORABO PREHRANSKIH DOPOLNIL

Tako kot nas, lahko tudi naše štirinožne prijatelje pestijo različne težave: prebavne težave, težave s sklepi in gibalnim aparatom, kožne težave, stres, oslabljen imunski sistem,… Pogosto so to težave, ki ne zahtevajo nujno zdravljenja z zdravili. V takšnih primerih lahko našemu ljubljenčku olajšamo in odpravimo tegobe z ustreznimi prehranskimi dodatki.

S kvalitetnimi prehranskimi dodatki lahko tudi preventivno poskrbite za vašega štirinožnega prijatelja: okrepite njegov imunski sistem, podprete delovanje prebavnega trakta, poskrbite za podporo sklepom in celotnemu gibalnemu aparatu ter poskrbite za zdravo kožo in svetlečo dlako. 

Spodaj smo za vas strnili nekaj rešitev, ki jih prinašajo prehranski dodatki:

Odpravite stres

Se vaš ljubljenček boji grmenja in pokanja? Je pod stresom, kadar se vozi z avtomobilom ali ob menjavi okolja? Na njegov organizem bo blagodejno vplival dodatek No Stress z baldrijanom in meliso.

Poskrbite za odlično prebavo

Kadar vaš ljubljenček zaužije kaj nezaželjenega, prehaja na novo hrano, je pod stresom, menja okolje, jemlje antibiotike ali druga zdravila se pogosto lahko pojavijo driska in druge prebavne težave. Odpravite jih lahko z dodajanjem probiotikov Probiotic Forte ali/in Probiotic Green Line. Slednji je še posebno enostaven za doziranje pri mucah in izbirčnih psih, saj je na voljo v tekočini, zraven pa je priložena priročna kapalka za doziranje.

Okrepite imunski sistem vašega ljubljenčka

Imunski sistem vašega ljubljenčka lahko s pomočjo prehranskih dodatkov še dodatno okrepite. Za vašega pasjega prijatelja izberite MultiVitDog multivitaminski in mineralni kompleks ali Spirulino, ki vsebuje vitamine, jod, magnezij, železo in mikroelemente. Dodatke za krepitev imunskega sistema priporočamo predvsem v obdobjih po okrevanju, v jesensko-zimskem času, pri psih, ki so deležni povečanih obremenitev ter pri tistih ljubljenčkih, ki imajo na splošno manj odporen imunski sistem.

Zdravi sklepi, kosti in mišice

Poškodbe, starost, prehitra rast in večje obremenitve. Vse to lahko obremenjujoče vpliva na sklepe in celotni mišično-skeletni sistem. Kot preventivno podporo sklepom priporočamo ChondroCare, ki izboljša elastičnost vezivnega tkiva, nudi podporo sklepom in preprečuje oteženo gibanje. Po poškodbah in med rehabilitacijo pa priporočamo dodajanje ChondroHelp, ki podpre regenerativno terapijo mišično-skeletnega sistema.

Svetleča dlaka in zdrava koža

Vsi radi vidimo, da ima naš ljubljenček zdravo kožo in svetlečo dlako, na račun katere prejme tudi marsikatero pohvalo. Za še lepšo dlako lahko poskrbite z Grizzly lososovim oljem. Omega-3 in Omega-6 esencialne maščobne kisline pa ne vplivajo pozitivno le na kožo in dlako, pač pa na celoten organizem.

Vsi prehranski dodatki Pokusa, ki jih najdete na naši spletni strani, so plod temeljitih raziskav ter sodelovanja veterinarjev, lastnikov in vzrediteljev psov in mačk. Temeljijo na naravnih sestavinah, ki so po kvaliteti primerne za človeško prehrano. So 100% organski, pri njihovi proizvodnji pa se ne uporablja kemičnih substanc.

Kvalitetni prehranski dodatki lahko veliko doprinesejo k boljšemu zdravju in dobremu počutju vašega ljubljenčka. Vsekakor pa ne pozabite na njegove osnovne potrebe: dovolj gibanja, zdrava prehrana, čista pitna voda, igra, družba in zvrhana mera crkljanja.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:

Posebne potrebe

Primerno za

Teža izdelka

Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!