-10%

Hrana za mačke MONGE


Podjetje MONGE s 57 letno tradicijo ima v svoji ponudbi več blahovnih znamk (linij) hrane za mčke. Paleta hrane je zelo široka in zadovoli tudi najbolj zahtevne hišne ljubljenčke.

MONGE

Linija Monge Natural Superpremium ponuja prvovrstno uravnoteženo prehrano za vašo mačko. Upošteva več dejavnikov, kot so njihova starost, način življenja in posebne potrebe. Uspešna receptura bazira na več kot 50-letih izkušenj pri proizvodnji hrane za mačke. Oblikovana je na osnovi strokovnega znanja nutricistov, vzrediteljev in kupcev. Zagotavljajo celostno prehrano in visoko vsebnost mesa.

Hrana je okusna z visokim deležem mesa ali rib v svoji sestavi. Sestavljena je iz naravnih sestavin, ki zagotavljajo visoko prebavljivost in optimalen vir mački potrebnih hranil. Vsi izdelki so živalim prijazni in ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (brez – GSO).

Prednosti MONGE Natural Superpremium:

  • brez aditivov, konzervansov in barvil
  • bogate z Omega-3
  • 100% naravne recepture
  • Izključno visoko kakovostne sestavine

LECHAT EXCELLENCE

Hrana je znana po tem, da je BREZ konzervansov in umetnih barvil. Vsebuje SAMO naravne sestavine in s tem skrbi za zdravo in dobro počutje vaše mačke. Zagotavlja popolno in uravnoteženo prehrano. V ponudbi je hrana, ki je primerna tako za mladiče kot tudi za odrasle mačke. Ponujajo tudi hrano za notranje odrasle mačke, za sterilizirane in mačke občutljive na prehrano. Lahko dobite tudi hrano, ki je primerna za mačke s težavami pri izločanju kepic dlak. Formula z dodatkom jabolčne pulpe in grahovih vlaknin je posebej zasnovana tako, da mački pomaga iz prebavil izločiti nastale kepice dlak.

GEMON

Gemon je del High Premium Quality linije, ki je izdelana iz vrhunskih sestavin, ki zadosti zdravo dnevno potrebo za vašo mačko. Izdelki vsebujejo bistvene beljakovine, vitamine in mineralne soli za uravnoteženo prehrano in razvoj mačke. Njihova linija je razdeljena glede na starost, življenjski slog in je primerna tudi za vse posebne prehranske zahteve kot so sterelizirane mačke in hrano, ki preprečuje nastanek sečnih kamnov.

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!