-10%

Prey hrana za pse

VRAČILO DENARJA OB NEZADOVOLJSTVU S HRANO

Hrana proizvajalca Taste of the Wild – PREY je hrana z omejenim številom sestavin. Hrana temelji na prvinski prehrani psov

zagotovilo podjetja Taste of the Wild

4 ključne sestavine v hrani PREY

Sestava Preya je preprosta in transparentna, hkrati pa zagotavlja celosten in kakovosten obrok. Vsebuje 4 glavne sestavine, zaradi česar je hrana zelo dobro prebavljiva in primerna tudi za občutljive pse. Vsaka sestavina je premišljeno izbrana in vključena v recepturo s specifičnim razlogom. 

 • En vir živalskih beljakovin
 • Brez gensko spremenjenih organizmov
 • Več kot 175 milijonov probiotikov/kg
 • Brez žit, umetnih barvil, arom in konzervansov
prey puranje meso
prey postrvino meso
prey govedina angus meso

Prednosti hrane PREY

Hrana za pse PREY je zasnovana tako, da odraža naravno prehrano psov, ki temelji na prehrani njihovih prednikov v divjini. Glavne prednosti takšne prehrane vključujejo:

 1. Visoka vsebnost beljakovin: PREY hrana za pse vsebuje visoko vsebnost beljakovin iz kakovostnih virov, kot so sveže meso, ribe ali perutnina, ki so ključnega pomena za zdravje in dobro počutje psov.
 2. Omejene sestavine: Uporaba omejenega števila sestavin pomaga zmanjšati tveganje za alergije in preobčutljivostne reakcije, zaradi česar je hrana idealna za pse z občutljivim prebavnim sistemom ali posebnimi prehranskimi potrebami.
 3. Brez žit in glutena: Hrana je pogosto brez žit in glutena, kar je koristno za pse, ki so na žitom občutljivi ali imajo alergije na določene vrste žit.
 4. Naravne sestavine: Poudarek na naravnih sestavinah, vključno z zelenjavo in sadjem, ki zagotavljajo esencialne vitamine, minerale in antioksidante, podpira celostno zdravje psa.
 5. Podpora zdravi koži in dlaki: Visokokakovostni viri maščob, kot so ribje olje ali laneno seme, zagotavljajo omega-3 in omega-6 maščobne kisline, ki so ključne za zdravo kožo in sijočo dlako.
 6. Energijska gostota: Hrana je energetsko bogata, kar zagotavlja, da psi, tudi tisti z visoko ravnjo aktivnosti, dobijo dovolj energije za vsakdanje potrebe.
 7. Podpora prebavnemu sistemu: Vključitev prebiotikov in probiotikov podpira zdravo črevesno floro in optimizira prebavo.
 8. Prilagojena prehrana: PREY ponuja različne formule, prilagojene specifičnim potrebam različnih pasem, velikosti in življenjskih obdobij psov.

Izbira hrane PREY za vašega psa lahko prispeva k boljšemu splošnemu zdravju, večji vitalnosti in dolgoživosti vašega ljubljenčka. Kot pri vsaki spremembi prehrane je pomembno, da prehod opravite postopoma in po potrebi posvetujete z veterinarjem, da zagotovite, da je izbrana prehrana primerna za vašega psa.

Prey ponuja preprost koncept: enostavno je boljše. Zakaj? Ker občutljivim psom in takšnim, ki so nagnjeni k alergijam, mnogo bolj odgovarja preprosta hrana, z enim kvalitetnim virom beljakovin ter z manj ogljikovimi hidrati. Poleg tega Prey vključuje izključno beljakovine živalskega izvora iz svežega mesa oziroma rib in ne iz mesnih ali ribjih stranskih proizvodov.
Meso je kuhano le enkrat – manj toplotne obdelave pomeni več hranil.

K9 Strain® in Viables® Probiotiki 

Probiotiki v Preyu so specifično prilagojeni psom oziroma mačkam. Pridobljeni so iz sevov bakterij, ki izvirajo iz prebavnega trakta psa oziroma mačke.

Zajamčena živost probiotikov

Da lahko koristijo telesu, morajo biti probiotične kulture žive – biti sposobne opravljati svoje delo in se množiti. K9 Strain® in Viables® probiotiki so hrani dodani šele po toplotni obdelavi, saj obdelava na visoki temperaturi uniči te koristne bakterije. Vsak kilogram hrane Taste of the Wild vsebuje 175 milijonov živih, aktivnih probiotičnih kultur, ki ohranjajo zdrav prebavni trakt in odporen imunski sistem.

Še vedno niste prepričani, da je hrana Prey najboljša izbira za vašega psa?

Preverite sestavo izdelkov in izkoristite AKCIJSKE cene!

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
 • Želite dodatne informacije o izdelku ?
 • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
 • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

 • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
 • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
 • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!