-10%

KAKOVOSTNA HRANA ZA MAINE COON MAČKE

Unica Classe hrana za maine coon mačke je izdelek, zasnovan s posebno pozornostjo na zadovoljitev edinstvenih prehranskih potreb vašega mačka. V naši nenehni predanosti zagotavljanju najboljše prehrane za vašega ljubljenčka smo združili najkakovostnejše sestavine, da bi poskrbeli za njegovo optimalno zdravje in vitalnost.

Hrana za maine coon macke 1 edited scaled
Na levi strani so Unica Classe za velike pasme na desni strani so navadni mačji briketi.

Prednosti hrane za maine coon mačke:

  1. Prilagojena velikost briketov za velike mačke: Ena od izjemnih prednosti hrane je njena prilagojena velikost briketov, ki je primerna za mačjo pasmo Main coon. Ti briketi so oblikovani tako, da ustrezajo velikim čeljustim te pasme. Njihova posebna oblika spodbuja žvečenje, kar ne le pripomore k lažji prebavi hrane, ampak tudi podpira zdravje njihovih zob in dlesni.
  2. Visoka vsebnost beljakovin za optimalno zdravje: Hrana za maine coon mačke Unica Classe se ponaša z izjemno visoko vsebnostjo beljakovin, ki izvirajo iz najvišje kakovostnih virov. Ta močna kombinacija beljakovin je ključna za ohranjanje mišične mase vašega mačka, kar je še posebej pomembno za Maine Coon mačke, ki imajo močnejšo telesno konstitucijo. Poleg tega pa ta bogata beljakovinska formula zagotavlja tudi veliko energije, ki je potrebna za njihovo aktivno življenje. Z Unica Classe Cat Food boste poskrbeli, da bo vaša mačka v najboljši kondiciji, ne glede na to, ali so športno aktivne ali uživajo v sproščenem življenju.
  3. Celostno zdravje s popolnoma uravnoteženo prehrano: Hrana za maine coon mačke Unica Classe je rezultat nenehnega truda in skrbi za dobro počutje vaših mačk. Ta vrhunska hrana ponuja popolnoma uravnotežen prehranski profil, ki vsebuje vse Ključne hranilne snovi, ki jih vaše mačke potrebujejo za ohranjanje optimalnega zdravja. Ne samo, da vsebuje obilico beljakovin, ampak je tudi bogata z vitamini, minerali in omega-3 maščobnimi kislinami. Te ključne sestavine so pomembne za ohranjanje zdrave kože in dlake vaših mačk, kar bo zagotovilo, da bodo imeli sijočo in mehko dlako.
  4. Pristna gurmanska izkušnja, ki očara vašega mačka: Hrana za maine coon mačke Unica Classe ne samo da skrbi za zdravje vašega ljubljenčka, temveč mu tudi ponuja izjemen okus, ki ga mački preprosto obožujejo. Ta izdelek je obogaten s privlačnimi aromami, ki mačkam ponujajo pristno gurmansko doživetje pri vsakem obroku. Vsak grižljaj je posebna mešanica okusov, ki bo vašega mačka razvajala in ga spodbujala k uživanju v hrani. Unica Classe Cat Food Maine Coon ni le hrana, ampak tudi občutek udobja in zadovoljstva za vašega mačka. Z njo boste zagotovili, da bo vsak obrok čas, ki ga bo vaš ljubljenček pričakoval z veseljem.

Primerno za mačke z daljšo dlako

Mačke več ur skrbijo za svoj kožuh, pri čemer obstaja nevarnost, da se zaradi povečanega zaužitja dlake nakopičijo kepice dlak. Da bi preprečili to težavo, se za lažje izločanje dlak uporabljajo grahova vlakna, ki v črevesju nabreknejo. Zaradi velike absorpcijske sposobnosti, ki močno poveča njegov volumen, spodbuja črevesni tranzit.

cat, feline, ginger-5919989.jpg

Preverite še Monge za maine coon mačke!

Stran proizvajalca (EN)

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
  • Želite dodatne informacije o izdelku ?
  • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
  • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

  • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
  • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
  • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!