-10%

Monge hrana za pse

Najbolje prodajana suha hrana za pse podjetja Monge

Monge: Italijanski Pionir v Proizvodnji Hrane za Pse

Monge, družinsko podjetje s sedežem v Italiji, je že desetletja sinonim za kakovost in inovativnost v svetu hrane za pse. Ustanovljeno v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, se je podjetje Monge hitro uveljavilo kot vodilni proizvajalec v industriji hrane za hišne ljubljenčke, s posebnim poudarkom na zdravju in dobrem počutju psov.

Vrhunski izdelki hrane Monge

Zavezani k razvoju vrhunskih izdelkov, Monge izstopa s svojo filozofijo, ki temelji na treh ključnih stebrih: inovacijah, kakovosti in strasti do hišnih ljubljenčkov. Njihova ponudba obsega široko paleto izdelkov, od suhe in mokre hrane do posebnih dietnih formul, ki so prilagojene specifičnim potrebam različnih pasem, starosti in zdravstvenih stanj psov.

Ena izmed ključnih prednosti Mongejevih izdelkov je njihova uporaba visokokakovostnih sestavin. Sveže meso, ribe in izbrane zelenjave so osnova za hranljive in okusne recepture. Poudarek na svežih in naravnih sestavinah zagotavlja, da so njihovi izdelki ne le okusni, ampak tudi polni esencialnih hranil, ki so ključna za zdravje in dobro počutje psov.

Monge 60let visoke kakovosti

monge hrana za pse 60 let

Monge prav tako daje velik pomen raziskavam in razvoju. Njihov inovativni pristop k proizvodnji hrane za hišne ljubljenčke vključuje nenehno iskanje novih formul in rešitev, ki bi izboljšale kakovost življenja psov. S sodelovanjem z veterinarji in prehranskimi strokovnjaki Monge ostaja na čelu tehnoloških in znanstvenih inovacij v svoji panogi.

Poleg visoke kakovosti izdelkov in inovativnosti, je Monge znan tudi po svoji zavezanosti trajnosti in okolju prijazni proizvodnji. S prizadevanji za zmanjšanje okoljskega vpliva svojih dejavnosti, Monge dokazuje, da je mogoče uspešno združevati poslovno odličnost z odgovornostjo do narave.

V svetu, kjer je skrb za hišne ljubljenčke vedno bolj pomembna, Monge nadaljuje s svojo tradicijo kakovosti, skrbnosti in inovativnosti, s čimer utrjuje svoj položaj kot eden izmed vodilnih proizvajalcev hrane za pse na globalnem trgu.

Prednosti Monge hrane za pse

Monge, italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo hrane za pse, je znano po svoji visokokakovostni in raznoliki ponudbi izdelkov. Njihova paleta hrane za pse je zasnovana tako, da zadovolji širok spekter potreb in preferenc, kar Monge postavlja v sam vrh proizvajalcev na tem področju. Nekaj ključnih značilnosti Monge hrane za pse vključuje:

 1. Raznolikost izdelkov: Monge ponuja širok izbor hrane za pse, vključno s suho in mokro hrano, priboljški ter specializiranimi dietnimi formulami. To omogoča lastnikom psov, da izberejo hrano, ki najbolj ustreza individualnim prehranskim potrebam in okusnim preferencam njihovega psa.
 2. Visokokakovostne sestavine: Uporaba kakovostnih sestavin je ključna značilnost Monge hrane za pse. Sveže meso, ribe in izbrane zelenjave so pogosto glavne sestavine, kar zagotavlja visoko prehransko vrednost in odličen okus.
 3. Specializirane prehranske formule: Monge razume, da imajo psi različne prehranske potrebe glede na svojo pasmo, velikost, starost in zdravstveno stanje. Ponujajo linije izdelkov, ki so posebej prilagojene za mladičke, odrasle pse in starejše pse, pa tudi za pse z določenimi prehranskimi potrebami ali zdravstvenimi težavami.
 4. Okus in kakovost: Monge se osredotoča na razvoj receptur, ki so ne samo hranljive, ampak tudi okusne. To je še posebej pomembno za pse, ki so izbirčni ali imajo določene prehranske preference.
 5. Inovativnost in raziskave: Podjetje nenehno vlaga v raziskave in razvoj, da bi ohranilo visoko kakovost svojih izdelkov in izboljšalo svoje formule. Sodelujejo z veterinarji in prehranskimi strokovnjaki, da bi zagotovili, da njihova hrana izpolnjuje najnovejše prehranske standarde in smernice.
 6. Zavezanost trajnosti: Monge poudarja tudi okoljsko odgovornost v svojem proizvodnem procesu, s čimer poudarjajo svojo zavezanost trajnosti in skrbi za okolje.

Zaradi teh značilnosti Monge hrana za pse uživa ugled kot ena izmed najboljših možnosti na trgu, ki lastnikom psov omogoča, da svojim ljubljenčkom nudijo kakovostno, okusno in hranljivo prehrano.

Najbolj prodajana mokra hrana Monge

Potrebujete našo pomoč?
nasvet za pse in mačke
 • Želite dodatne informacije o izdelku ?
 • Ne najdete izdelka, ki ga potrebujete ?
 • Želite nasvet kaj je najboljša izbira za vašega ljubljenčka ?
Prejmite kode s POPUSTI in koristne e-novice.
Moj najboljši prijatelj:
Scroll to Top
DOSTAVA
Stroške dostave pri vrednosti naročil do 39€ znašajo 2,90€.
Pri naročilih nad 39€ je dostava BREZPLAČNA.
Res je!

DOSTAVA V
24 URAH!

Dragi prijatelji malih živali,

izdelke naročene do 12:00 ure lahko pričakujete že naslednji dan*.

 • vikendi – naročeno v petek do 12:00 boste prejeli v ponedeljek
 • prazniki in dela prosti dnevi – smo odvisni od urnika dostavne službe
 • Sledenje pošiljkam – SLEDENJE.
10% POPUSTA PRI PRVEM NAKUPU*

Kupon za popust:

POPUST10

*popust za izdelke v akciji NE velja, popust lahko izkoristite samo ENKRAT!